BAŞKAN SOYER, PARKE TAŞI ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, ilçe genelinde yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Ekiplerimiz, Çamlık Mahallesi Kar Sokak, Çınar Sokak ile Üniversite Caddesi’nde bordür ve kilitli parke taşı çalışmalarına devam ediyorlar.

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer Petko Çeşme kaptaj çalışmasının son halini ve Çamlık Mahallesi ara sokaklarında yapılan bordür ve kilitli parke taşı çalışmalarını yerinde inceleyerek, ekiplerden bilgi aldı. İki sokakta ve Üniversite Caddesi’nde  yapılan parke taşı çalışması ile sokakların daha estetik bir görünüme kavuşacağını belirten Belediye Başkanımız Numan Soyer, incelemeler esnasında vatandaşlarla sohbet etti.

Vatandaşlar sokaklarda yapılan kilitli parke taşı çalışmalarından dolayı belediye ekiplerimize ve Başkanımız Numan Soyer’e teşekkür ettiler.

06.01.2021 17:00