BAŞKAN SOYER, MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Belediye Başkanımız Numan Soyer, mahalle muhtarları ile bir araya gelerek belediyenin yaptığı hizmetler hakkında bilgi verdi

Çınarcık Belediyesi Hizmet Binası , Toplantı Salonunda gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısına ilçemizdeki merkez mahalle muhtarları , Belediye Başkan Yardımcımız Murat Savaş ve Basın Yayın, Halkla İlişkiler ve Muhtarlıklar Müdürlüğümüz katıldı.

Muhtarlarla bir araya gelen Belediye Başkanımız Numan Soyer, pandemi sürecini ve sonrasını değerlendirerek, yapılması planlanan projeler ve hizmetleri hakkında mahalle muhtarlarını bilgilendirdi.

Toplantı sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşirken; mahalle muhtarları sorun ve taleplerini Belediye Başkanımız Soyer’e ilettiler.

Başkanımız Numan Soyer, salgının henüz bitmediğini, uyarılara ve tedbirlere aynı titizlik ile devam edilmesine dikkat çekerek, "Bununla birlikte vatandaşımızın bizlerden beklediği diğer hizmetlerimizi de, Belediye personelimiz ile birlikte hızlı bir şekilde yerine getirmeye gayret gösteriyoruz. Siz mahalle muhtarlarımız ile birlikte pandemi sürecinde olduğu gibi asli görev ve sorumluluklarımızı vatandaşımıza en kısa sürede hizmet verebilmek adına yine birlikte canla başla çalışacağız" şeklinde konuştu.

11.09.2020 15:00