BAŞKAN SOYER, KARATE TAKIMINI YALNIZ BIRAKMADI

Belediye Başkanımız Numan Soyer, Çınarcık Belediyespor Kulübü Karate Takımını yalnız bırakmadı.

Çınarcık Spor Salonun’da düzenlenen Küçük,  Yıldız,  Ümit,  Genç,  21  Yaş  Altı  Karate  İl Seçmeleri Müsabakalarında , Çınarcık’ı temsil eden  Çınarcık Belediyespor Kulübü Karate Takımıda yer aldı.

Çınarcık Belediyespor Kulübü yönetimi ile birlikte karate müsabakalarını izleyen Başkanımız Numan Soyer , sporcuların heyecanına ortak oldu.

Başkan Numan Soyer müsabaka sonlarında dereceye giren karatecilere madalyalarını takdim etti.

Müsabakalarda madalyalara dolmayan Çınarcık Belediyespor Kulübü Karate Takımını tebrik eden Belediye Başkanımız Numan Soyer “Müsabakalarda Çınarcık’ımızı başarılı bir şekilde temsil eden minik karatecilerimize ve değerli hocamız Mustafa Canan Taşçı’ya teşekkür ederim. Belediye olarak sporun ve sporcumuzun her zaman yanında olacağız. Bizlere bu onuru ve mutluluğu yaşatan karatecilerimizin başarıları daim olsun” dedi.

08.02.2020 20:03