BAŞKAN SOYER, İTFAİYE HAFTASINI PERSONELİYLE KUTLADI

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, “İtfaiye Haftası” nedeniyle Çınarcık Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ziyaret etti.

Belediye Başkanımız Numan Soyer ve Başkan Yardımcımız Murat Savaş itfaiye personeliyle bir araya gelerek onların İtfaiye Haftasını kutladı.

Başkanımız Numan Soyer, İtfaiye Müdürü Hakkı Bağdat’a ve itfaiye personeline çiçek ve tatlı takdim ederek, itfaiye haftası dolayısıyla personelimizle bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek “Her türlü felaket ve acil durumlarda kendi hayatlarını tehlikeye atarak, zor şartlarda gece gündüz demeden çalışan itfaiye personelimizin İtfaiye Haftasını kutlar , itfaiyecilerimize de sağlık, sıhhat, mutluluk ve başarılar dilerim” dedi.

28.09.2021 13:00