BAŞKAN SOYER, İLÇE JANDARMA KOMUTANLIĞI’NI ZİYARET ETTİ

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, Jandarma Teşkilatı’nın 182. kuruluş yıl dönümünü nedeniyle Çınarcık İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret etti.

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, Çınarcık İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret ederek, Çınarcık İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Koçak  ve askerlerle sohbet ederek ; Jandarma Teşkilatı’nın 182. kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Yapılan ziyarette Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, Çınarcık Belediye Başkan Yardımcımız Murat Savaş, Çınarcık Belediyesi Zabıta Müdürümüz İrfan Bağdat, Ak Parti Çınarcık İlçe Başkanı Hüseyin Günay, Ak Parti Çınarcık Kadın Kolları Başkanı Gülsen Turşak hanımefendi ve Çınarcık Kent Konseyi Başkanı Tuncay Okatan’ta yer aldı.

Başkanımız Numan Soyer , Çınarcık İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Koçak ile birlikte yaş pasta keserek , Jandarma Teşkilatı’nın  yıl dönümünü kutladı ve ardından hediyelerini takdim ederek çalışmalarında kendilerine başarılar diledi.

Yapılan ziyaretten dolayı büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade eden Çınarcık İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Koçak , Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer’e nazik ziyaretlerinden ve hediyesinden dolayı teşekkür etti.

14.06.2021 19:00