BAŞKAN NUMAN SOYER’İN RAMAZAN AYI MESAJI

Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, Ramazan Ayı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Numan Soyer mesajında “Tüm İslam Alemi tarafından heyecan ve coşkuyla karşılanan Ramazan-ı Şerif ; toplumsal yaşamımızda birlik, dayanışma, yardımlaşma duygularının egemen olduğu ve bu yönüyle birlik ve beraberliğimizin güçlenmesine büyük katkı sağladığı bir aydır.Kardeşlik duygularının arttığı, insanların birbirlerine sarıldığı bu ramazan ayının sağlık, mutluluk ve esenlikler getirmesini yüce Rabbimden niyaz ediyorum.

Bolluğun, bereketin eksik olmadığı, birliğin, hoşgörünün arttığı bir Ramazan Ayı'nı daha birlikte yaşamanın mutluluğunu tüm Çınarcık halkıyla paylaşıyorum. İçinde bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi’ni bulunduran Ramazan Ayı’nın ilçemize, ülkemize ve İslam Alemi’ne hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

05.05.2019 13:21