BAŞKAN NUMAN SOYER’İN, POLİS HAFTASI MESAJI

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer , Türk Polis Teşkilatının 175. yılı ve "Polis Haftası" dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Belediye Başkanımız Numan Soyer  yayınladığı mesajında ; ”Türk Polisi gücünü halktan ve kanunlardan alan, görevini her zaman fedakarca yapmış, gerektiğinde canını hiçe sayarak ulvi görevini yerine getirmiş, toplumumuzun güvenini ve takdirini kazanmıştır. Ülkemizin geleceği açısından çok önemli olan huzur ve sükunun demokratik kurallar içerisinde sağlanmasını, hür ve serbest ortamın sürdürülmesini temin etmek polisimizin en önemli görevidir. Polis Teşkilatının çok değerli mensupları vatandaşlarımızın huzur ve güveni için ülke çapında büyük bir fedakarlık göstererek, mesai mefhumu bilmeden, gece gündüz huzur ve güven için çalışarak, halkımızın destek, güven ve takdirini kazanmıştır. Bu duygu ve düşüncelerle Polis Teşkilatımızın 175. yıl dönümünü kutluyorum. Görevlerini kahramanca yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum . Başta Çınarcık İlçe Emniyet Müdürlüğümüz olmak üzere görevleri başındaki tüm polislerimize selamlarımı iletiyor, çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diliyorum” şeklinde ifade etti.

08.04.2020 12:03