NUMAN SOYER, GAZETECİLERLE BİR ARADA

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla ilçemizde görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Basın mensuplarına özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eden Başkanımız Numan Soyer, “Mesai süresi gözetmeksizin çalışan tüm gazeteci arkadaşlarıma mesleki hayatlarından başarılar dilerim” dedi

Beyaz Bahçe’de ilçemizde gazete imtiyaz sahipleri ve muhabirlerin yer aldığı toplantıda bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer,  “Mesai kavramı olmadan, gecesine gündüzüne katarak halkın gerçekleri öğrenmesi ve yöneticileri eleştirerek halkın sesini duyurma görevini yerine getiren gazetecilerimiz ülkemizin en önemli meslek gruplarından birisidir. Demokrasinin vazgeçilmez unsuru olan gazetecilerimizin bu yolda hayatını kaybeden basın şehitlerini saygı ile anıyor, yerel ve ulusal gelişmelerden halkımızı tarafsız bir şekilde haberdar eden tüm basın emekçilerimizin , 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutluyorum.” dedi.

Başkanımız toplantının sonunda ilçemizde görev yapan basın mensuplarına çeşitli hediyeler takdim etti.

24.07.2019 22:30