BAŞKAN EŞLERİ ÇINARCIK’TA, BİR ARAYA GELDİLER

Belediye Başkanımız Numan Soyer’in eşi Elif Soyer, başkan eşlerini Çınarcık’ta ağırladı.

Başkanımız Numan Soyer’in eşi Elif Soyer; Yalova’nın ilçe ve belde belediye başkan eşlerini Çınaraltı Çay Bahçesinde ağırladıktan sonra   Çınarcık Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezine giderek yaşlılarımızı ziyaret ettiler.

Başkan eşleri; Çınaraltı Çay Bahçesinde yapılan organizasyonda şehrimizin daha da güzelleşmesi, eksiklerinin giderilmesi için eşlerine nasıl destek olunmalı ve çalışmalara nasıl katkı sağlanacağı hakkında fikir alışverişinde bulundular.

Başkanımızın eşi Elif Soyer günün anısına, başkan eşlerine “Çınarcık İşi” tepsi hediye etti. Organizasyon sonunda  Çınarcık Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezine gidilerek, huzurevinde kalan yaşlılarla bir araya gelindi. Hal ve hatırları sorularak çiçek hediye edildi.

27.09.2021 17:00