ALTINOVA BELEDİYESPOR’A 2-0 MAĞLUP OLDUK

Çınarcık Belediyespor’umuz Yalova Süper Amatör Ligi 16. hafta maçında Altınova Hersekzade Ahmetpaşa Stadında Altınova Belediyespor’a 2-0 mağlup oldu.

Sarı siyahlı ekibimiz Altınova Hersekzade Ahmetpaşa Sahasında oynanan 16. hafta maçında Altınova Belediyespor karşısında 2-0 mağlup oldu. Deplasmanda oynanan maçta takımımız istekli ve arzulu futbolunu sürdürmüştür. Futbolcularımız 90 dakika boyunca maçı kazanmak için mücadele etmesine rağmen 2 gole engel olamadılar .

Yalova Süper Amatör Ligi 16. haftasına kadar azimle , gururla sürdürdükleri mücadeleden dolayı sarı siyah formamızı terleten tüm futbolcularımıza ve teknik ekibimize güvenimiz ve inancımız tamdır. Mücadele ruhu bitmeyen futbolcularımıza , teknik ekibimize ; 90 dakika boyunca takımını destekleyen taraftarımıza teşekkür ederiz.

23.02.2020 20:30