ALİ ARAS, ALKAN, ASEL, CİHANGİR, ELA, ESLEM VE UMUT BEBEKLER ZİYARET EDİLDİ

Huzurla gözlerini Çınarcık’ta açan “geleceğimizin minik fidanları olan” hemşerilerimizi ziyaret etmeye devam ediyoruz.

Çınarcık Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Şefliği ilçemizde yeni doğan Ali Aras, Alkan, Asel, Cihangir, Ela, Eslem ve Umut bebekleri ziyaret ederek , hediyelerini takdim etti.

Kültür ve Sosyal İşler olarak , Covid-19 önlemleri kapsamında; maske , mesafe ve hijyen kurallarına dikkat ederek , ilçemizde ikamet eden Çakmak, Altunkılıç, Öztemel, Pala, Yalçın, Taşdemir ve Balkaya ailelerinin evlerine tek tek misafir olunarak kapıdan , bebeklerine mutlu , sağlıklı ve huzurlu bir yaşam dileklerinin ardından; küçük hemşehrilerimiz için hazırlanan hediyeler takdim edildi.

Aileler Belediye Başkanımız Numan Soyer’in bebekleri için yazdığı mektup ve sevinçlerine ortak oldukları için personelimize teşekkür ederek, Başkanımız Numan Soyer’e çalışmalarında başarılar dilediler.

01.04.2021 19:00