AK PARTİ İLÇE BAŞKANI HÜSEYİN GÜNAY’DAN ZİYARET

Ak Parti Çınarcık İlçe Başkanı Hüseyin Günay ve yeni ilçe yönetimi, Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer’i ziyaret ettiler.

Belediye Başkanımız Numan Soyer ; Ak Parti Çınarcık İlçe Başkanı Hüseyin Günay ve yeni ilçe yönetimini makamında ağırladı.

Çınarcık Ak Parti 7.Olağan Kongresinde, Çınarcık İlçe Başkanlığına tekrar seçilen Hüseyin Günay ve yeni yönetimi, Belediye Başkanımız Numan Soyer ile Çınarcık ve ülke gündemi hakkında uzunca bir süre sohbet ettiler.

Belediye Başkanımız Numan Soyer, Ak Parti Çınarcık ilçe teşkilatına ‘hayırlı olsun’ temennisini yenilerken, görevine yeniden seçilen Başkan Günay’a ve ilçe yönetimini tebrik ederek , nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür etti.

09.10.2020 18:00