AK PARTİ GENEL BAŞKAN VEKİLİ YARDIMCISI AHMET BÜYÜKGÜMÜŞ’DEN ZİYARET

AK Parti Genel Başkan Vekili Yardımcısı ve Yalova Milletvekilimiz Ahmet Büyükmüş Çınarcık’ı ziyaret etti.

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, AK Parti Genel Başkan Vekili Yardımcısı ve Yalova Milletvekilimiz Ahmet Büyükmüş ile birlikte Çınarcık dolgu alanındaki çalışmaları ve gelinen son aşamayı inceleyerek , bilgi verdi.

Belediye Başkanımız Numan Soyer, geçmişten günümüze Çınarcık’ın tarihi yerlerinden olan Çınaraltı Çay Bahçesinin restorasyonu sonrası  gelinen son aşamasını AK Parti Genel Başkan Vekili Yardımcısı ve Yalova Milletvekilimiz Ahmet Büyükmüş’e tanıttı.

Yapılan ziyaretin sonunda AK Parti Genel Başkan Vekili Yardımcısı ve Yalova Milletvekilimiz Ahmet Büyükmüş , Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer,  Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Şahin, Yalova  İl Genel Meclis Başkan Vekili Murat Kaya, Yalova İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Selvi,  AK Parti Yalova İl Gençlik Kolları Başkanı Emirhan Balkaya, Çınarcık Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Emin Oruçli ve Nizamettin Balkaya, Ak Parti Çınarcık İlçe Başkanı Hüseyin Günay, Ak Parti Çınarcık Gençlik Kolları Başkanı Kenan Balkaya, AK Parti Koru Belde Başkanı Ersoy Baday ve Çın.Bel.Tur.A.Ş Şirketi Genel Müdürü Turan Çam,  Çınaraltı Çay Bahçesinde oturarak , Çınarcık hakkında uzunca bir süre sohbet ettiler.

05.06.2021 23:18