AHMET ZENBİLCİ’DEN BAŞKAN SOYER’E ZİYARET

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci, Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer’i ziyaret etti.

AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar, Yalova Belediye Başkan Vekili  Mustafa Tutuk, Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Şahin, AK Parti Yalova İl Siyasi Hukuki İşler Başkanı Koray Girgin, AK Parti Yalova İl Teşkilat Başkanı Nazif Kutalp Koyunoğlu, AK Parti Yalova İl Kadın Kolları Başkanı Selihan Dicle Şimşek Battal ile birlikte Çınarcık Belediyesi Hizmet Binası’na gelen AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci’yi, Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, Çınarcık Belediye Başkan Yardımcımız Murat Savaş, Çınarcık Belediye Meclis Üyelerimiz Mehmet Emin Oruçli, Mehmet Temel Koç, Nizamettin Balkaya  ile birlikte karşıladı.

İlk olarak başkanlık makamına çıkan heyet, burada kısa bir sohbet gerçekleştirdi. Daha sonra AK Parti belediye meclis üyelerinin de katılım gösterdiği istişare toplantısına geçildi. Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, görev süresi boyunca Çınarcık’ta yapılan ve yapımına devam eden projelerle ilgili olarak bilgiler aktardı.

Yapılan çalışmaların vatandaşın gönlüne dokunan, ilçeyi geleceğe hazırlayacak projeler olduğunu belirten Ahmet Zenbilci, Çınarcık’ta  yaptığı güzel işler dolayısıyla Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer ve ekibini tebrik etti.

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer de ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti dile getirirken, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci’ye Çınarcık İşi tepsi takdim etti.

24.09.2021 20:30