4 EKİMDE ÖĞRENCİLER SOKAK HAYVANLARINI YALNIZ BIRAKMADILAR

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla hayvan severler ve öğrenciler Çınarcık Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ettiler.

Çınarcık Belediyesi Veterinerlik Hizmetleri birimi tarafından sokak hayvanları konusunda farkındalık oluşturmayı, hayvan sevgisini aşılamayı, doğaya ve hayvana karşı duyarlı insan yetiştirmeyi amaçlamak için 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Gününde bir etkinlik düzenledi.

Çınarcık Belediyesi Veteriner Hekimimiz Nesrin Fakirullahoğlu tarafından Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezine gelen misafirlere yapılan çalışmalar ve sokak hayvanlarının rehabilitasyonu hakkında bilgiler verdi.

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer ve eşi Elif Soyer ile birlikte Çınarcık Füruzan Kınal İlkokulu öğrencilerini ve hayvan severleri Çınarcık Belediyesi  Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezinde karşıladı.

Ziyarete gelenler Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezini gezerek sokak hayvanlarına verilen hizmetleri incelediler. Özelikle öğrenciler kedi ve köpeklerle eğlenceli vakitler geçirip hayvanlara mamalar verdiler.

Çınarcık Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Gününde de çeşitli etkinliklerle sokak hayvanlarının yanın da oldu. Belediye Başkanımız Numan Soyer ve Elif Soyer barınağa gelen öğrencilerle sohbet ederek, çeşitli hediyeler verdiler. Barınakta yavru köpekleri seven öğrenciler, barınakta kalan can dostlarına mama verdiler ve hediyelerin içinden çıkan frizbi ile eğlendiler.

04.10.2021 15:00