3 PUAN 2 GOLLE GELDİ

Çınarcık Belediyespor sahasında ağırladığı, Çiftlikköy Belediyesporu 2-0 yenerek 3 puanın sahibi oldu.

Yalova Süper Amatör Ligi 15. hafta maçında; Çınarcık Belediyespor  sahasında Çiftlikköy Belediyespor ile oynadığı maçı 2-0 yenerek puanını 36 yükseltti.

Zevkli ve centilmence geçen mücadelede ekibimiz maçın başlama vuruşuyla baskısını Çiftlikköy Belediyespor kalesinde gösterdi. Takımımızın ataklarına karşılık Çiftlikköy defansı hata yapmadı ilk yarıyı 0-0 ile tamamladı.

İkinci yarı ataklarını sıklaştıran Çınarcık Belediyespor  aradığı golü Yıldırayın 76.dakika ceza sahası içinde soldan atılan topa kafa vurmasıyla takımını 1-0 öne geçirdi. Golden sonra gol baskısını artıran Çınarcık Belediyespor 87. dakikada Serkan attığı golle tabelayı  2-0’a getirdi. Son dakikalarda başka gol sesi çıkmayınca Çınarcık Belediyespor ,  Çiftlikköy Belediyespor’u evine puansız gönderdi.

Sergiledikleri mücadeleden dolayı futbolcularımıza , teknik ekibimize ve 90 dakika boyunca takımını destekleyen taraftarımıza teşekkür ederiz.

15.02.2020 23:34