15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOR

Bu yıl 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü ilçemizde 3 gün süren çeşitli programlarla anılıyor.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü  anma programı öğle namazından önce Çınarcık Merkez Caminde al bayrak uğruna toprağa düşmüş  15 Temmuz şehitlerimiz ile tüm şehitlerimiz adına  Mevlid-i Şerif okunarak, dualar edildi.

Mevlid-i Şerif’in ardından ilçemizde bulunan şehitlikler ziyaret edilerek Kuran-ı Kerim Tilaveti okundu.

Yapılan etkinliklere Çınarcık Kaymakamı Soner Kırlı, Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, Teşvikiye Belediye Başkanı Mustafa Nurten, Çınarcık İlçe Emniyet Müdürü Eyyüp Mol, Çınarcık İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Koçak, Ak Parti Çınarcık İlçe Başkanı Hüseyin Günay,ilçedeki kamu kuruluşlarının mülki ve idari amirleri, sivil toplum kuruluşu ve siyasi partilerin temsilcileri katıldı.

15.07.2020 19:58