YENİDEN ÇİMLENDİRİLEN SAHADA DOSTLUK KAZANDI

Çınarcık Belediyespor Stadı’nın zemin değişim çalışmalarının tamamlanmasının ve sahanın zemininin oynanır duruma getirilmesinin ardından ilk maç bugün oynandı.

Bugünkü adı ile Yalova Süper Amatör Liginde top koşturmuş Çınarcık ve Yalova’nın efsane futbolcuları yenilenen Çınarcık Belediyespor Stadı’nda dostluk maçı yaptılar.

Çınarcık ve Yalova şöhretler takımlarının arasındaki dostluk maçında Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer’de , meclis üyeleri ile birlikte katılarak futbol severleri yalnız bırakmadı.

Yeniden yeşil sahalara dönen futbolun efsaneleri  futbol severlere seyir keyfi güzel bir futbol izlettiler. Dostluk maçı renkli  görüntülere sahne oldu. Tribünleri dolduran futbol severler bol gollü bir müsabaka seyrettiler. Çınarcık şöhretler takımı tam 9 gol bulurken ; Yalova 8 gol kaydetti. Çınarcık ve Yalova şöhretler takımları arasındaki dostluk müsabakasında dostluk kazandı.

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer ; futbolun efsaneleriyle bir araya gelmekten dolayı mutlu olduğunu belirterek “Böylesine güzel bir havada , böylesine güzel bir taraftarla Yalova’da yıllarca top koşturmuş efsanelerle bir arada olmaktan ve böylesine bol gollü bir müsabakaya şahit olmaktan dolayı mutluyum. Birde sahamızın aylar öncesindeki görüntüsünden eser kalmadığını görmek ve yemyeşil bir sahada efsane futbolcularla bir arada olmak çok güzel bir duygu. Aylar önce bu stadımızın zemin değişim çalışmalarına başlamıştık. Saha drenajını uygun hale getirilerek sıcak iklimlere uygun olarak çim tohumları ekimi ekiplerimiz tarafından yapıldı .Ekilen çim filizlerin çıkmasını ardından; ekiplerimiz tarafından gerekli kontrollerin ve çim biçimlerin ardından stadımız yeni sezona hazır hale getirildi. Bugün burada hem dostluk kazandı hemde futbol severler , Çınarcık Belediyespor’a yakışan bir saha kazandı. Spor Toto Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan Yalovaspor’umuza başarılar dilerim. Çınarcık Belediyespor’umuzda 2019-2020 Yalova Süper Amatör Liginde Çınarcık’ımızı en iyi şekilde temsil edeceğine inancım tamdır” dedi.

09.07.2019 21:30