YENİ SEZONA 6-0’LIK FARKLI TARİFE

Yalova Süper Amatör Ligin ilk maçında , Çınarcık Belediyespor, Hersekspor 6-0 farklı skorla yenerek lige fırtına gibi girdi.

Yalova Süper Amatör Lige şampiyonluk provası ile başlayan sarı siyahlı ekibimiz Hersekspor’u 6-0 yenerek haftayı üç puanla kapattı.

Zevkli ve centilmence geçen mücadelede ekibimiz maçın başlama vuruşuyla baskısını Hersekspor kalesinde maç sonuna kadar gösterdi.

Çınarcık Belediyespor sahasında Hersekspor ile oynağı maçta, Çınarcık Belediyespor'dan Yıldıray’ın attığı 3 golle, kaptan Emirhan’ın ve Zübeyir’in 1’er golleri ile Hersekspor futbolcusu Metehan’ın kendi kalesine attığı gol ile sahasında  6-0 gibi farklı skorla lige güzel bir başlangıç yaptı.

Maçın son düdüğü ile Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer ve Çınarcık Belediyespor Kulübü Başkanı Osman Sağıroğlu galibiyetten dolayı futbolcuları soyunma odasında  kutladılar.

Bu güzel galibiyeti bize yaşatan futbolcularımıza ve teknik ekibimizi tebrik eder ; 90 dakika boyunca takımını destekleyen taraftarımıza teşekkür ederiz.

20.10.2019 20:00