YENİ ALINAN ARAÇLARIN DEVİR TESLİM TÖRENİ YAPILDI

Çınarcık Belediyesi 2018 yılında aldığı araçların devir teslim törenini Cumhuriyet Meydanı’nda yaptı .

2018 yılında araç filosuna dahil ettiği 1 adet itfaiye, 1 adet cenaze aracı ve 1 adet minibüsün devir teslim törenini gerçekleştirdi. Devir teslim töreninde Ford Erdeğer Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkerim Erdoğan  , Ford Erdeğer Genel Müdürü Tunç Ertaş , Ford Erdeğer Satış Müdürü Serkan Taş ve Ford Erdeğer Kamyon Kamu ve Özel Satışlar Danışmanı Emre Ön’de hazır bulundular.

Çınarcık Cumhuriyet  Meydanı’nda düzenlenen devir teslim töreninde dualar okundu ve araçların anahtarları  Ford Erdeğer Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkerim Erdoğan tarafından Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt’a teslim edildi.

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, yeni aracın halkımıza hayırlı olmasını dilerken “Kendini yenileyen ve hizmet kalitesini artıran bir belediyecilik anlayışı ile mevcut araç filomuza yenilerini eklemeye devam ediyoruz. Yeni hizmet araçlarımızla birlikte 4  yıl içerisinde araç filosu konusunda önemli bir ivme gerçekleştirdik. Gerek satın alma yöntemiyle gerekse de hibe yöntemiyle eksiklerimizi gideriyoruz. Her sene vatandaşlarımıza daha iyi hizmet vermek için araç filomuzda takviyeler yapıyoruz. Aldığımız her yeni araç, halkımıza daha iyi hizmet sunabilmek içindir. Kendi öz sermayemiz ile bunları gerçekleştirmek bizleri mutlu ediyor” diye konuştu.

Devir teslim töreninden sonra Ford Erdeğer Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkerim Erdoğan ; Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt’a teşekkür plaketi verdi.

29.01.2018 14:39