YAĞMUR 2 SOKAK’TA PARKE TAŞI ÇALIŞMASI

Çınarcık Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'müze bağlı ekiplerce ilçe genelinde eksik sokaklara parke taşı çalışmalarına devam ediliyor

Çınarcık Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'müze bağlı ekiplerimizce yapılan fizibilite çalışmasının ardından Çamlık Mahallesi Yağmur 2 Sokak’ta  parke taşı çalışmalarına başlandı.

Yağmur 2 Sokak’ta yapılan parke taşı çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Numan Soyer; çalışmanın son durumu hakkında ekiplerden bilgi aldı. Sokak sakinleriyle sohbet ederek , taleplerini dinledi.

Fen İşleri Müdürlüğü'müze bağlı ekiplerimizce parke taşı ve su gideri çalışmaları yapılarak; sokak yeni görünümüne kavuşturulacaktır. Belli bir plan ve program çerçevesinde İlçe genelindeki diğer sokaklarda da parke taşı çalışmalarına başlanacaktır.

03.09.2019 10:00