TÜRK-ARAP MEDYA TEMSİLCİLERİNİ İLÇEMİZDE AĞIRLADIK

Yalova İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile ortaklaşa organize edilen Türk-Arap Medya Derneği Türkiye temsilcilerini Çınarcık’ta ağırladık.

Türk-Arap Medya Derneği temsilcilerinin Çınarcık ilçesine yaptıkları ziyarette Cumhurbaşkanlığı İletişim Daire Başkanlığı'ndan Sayın Fatih Öke, Yalova İl Kültür ve Turizm Müdürü Sayın Şeref Tali , Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer , Teşvikiye Belediye Başkanı Sayın Mustafa Nurten , Türk-Arap Medya Derneği Başkanı Sayın Atilla Bayramoğlu ve dernek temsilcileri yer aldı.  Türk-Arap Medya Derneği temsilcileri temsil ettikleri ülkelerinde Çınarcık ve Teşvikiye beldesini tanıtmak için bilgiler aldılar ve ilçeyi gezdiler.

Türk-Arap Medya Derneği temsilcileri misafirperverliğinden dolayı Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer’e teşekkür ettiler.

30.06.2020 21:14