TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ GÖRÜŞMELERİ BAŞLADI

Çınarcık Belediyesi’nde çalışan işçileri ilgilendiren Toplu İş Sözleşmesi görüşmeleri Belediye Hizmet Binasında yapıldı.

Toplantıya Belediye Başkanı Avni Kurt , Belediye Başkan Yardımcısı Cabir Balkış , Belediye İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Osman Şar ve sendika temsilcileri katıldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt “Belediye İş Sendikası ile işçi arkadaşlarımızın sendikal haklarının yerine getirilmesi için bir araya toplandık. Emek ve emekçinin her zaman yanındayız. Bunu söylerken de kurumumuzu da düşünmek zorundayız. Belediye İş Sendikası ile toplu sözleşme görüşmelerimizin hayırlı olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

İşçi Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Osman Şar’da, sözleşmenin karşılıklı anlaşma ile sonuçlanacağını ümit ettiğini belirterek, sürecin her iki tarafa da hayırlı olmasını diledi.

10.01.2019 15:55