TEŞVİKİYE BELEDİYESPOR’A 1-0 MAĞLUP OLDUK

Çınarcık Belediyespor’umuz Yalova Süper Amatör Ligi 11. hafta maçında Teşvikiye M.Yurddaş Sahasında Teşvikiye Belediyespor’a 1-0 mağlup oldu.

Sarı siyahlı ekibimiz Teşvikiye M.Yurddaş Sahasında oynanan 11. hafta maçında Teşvikiye Belediyespor karşısında 1-0 mağlup oldu. Yağmurlu havada oynanan maçta takımımız istekli ve arzulu futbolunu sürdürmüştür. Futbolcularımız 90 dakika boyunca maçı kazanmak için mücadele etmesine rağmen Teşvikiye Belediyespor takımında 10 numara Aziz’in attığı penaltıya engel olamadı .

Yalova Süper Amatör Ligi 11. haftasına kadar azimle , gururla sürdürdükleri mücadeleden dolayı sarı siyah formamızı terleten tüm futbolcularımıza ve teknik ekibimize güvenimiz ve inancımız tamdır. Ligin ikinci yarısında alacakları seri galibiyetlerle sezon sonu beklenen şampiyonluk kupasını Çınarcık’ımıza getireceklerdir.

Mücadele ruhu bitmeyen futbolcularımıza , teknik ekibimize ; 90 dakika boyunca takımını destekleyen taraftarımıza inanıyor ve güveniyoruz.

29.12.2019 18:41