TEMİZLİK İŞLERİ ŞANTİYESİ HİZMETE GİRDİ

Çınarcık Belediyesi Temizlik Hizmetleri Müdürlüğü yeni yerine yerleşti.

Temizlik Hizmetleri Müdürlüğünün ; temizlik işleri şantiyesi  olarak kullanılacak yeni yerin daha önce beton temeli atılmıştı ve çevre düzenlemesinden sonra yeni yerlerine geçtiler.

Yeni yerin  temizlik işlerine bağlı hizmet araçları ile  çöp konteynırlarının depolama , bakım , onarımı alanı yanı sıra prefabrik çalışma alanlarının bulunduğu şantiye kullanılmaya başlandı.

Başkan Kurt konu ile ilgili “Çınarcık Belediyesi olarak ilçemize daha kaliteli hizmet sunmak adına şantiyelerimizi inşa ediyoruz. İlk şantiyemiz olan temizlik işleri şantiyemiz faaliyete girdi. Bu alanda temizlik işlerine bağlı hizmet araçlarımız ile konteynır  depolama , bakım ve onarım alanı olarak kullanılacak bir şantiye alanı oluşturduk” dedi.

28.07.2016 18:30

Tüm Projeler İçin Tıklayın