SU ŞEBEKE YENİLEME ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

Çınarcık Belediyesi tarafından başlatılan su şebekesi yapım çalışmaları ilçe genelinde tamamlandı.

Çınarcık’ta  Su şebeke borularının bir kısmının 1956 yılında yapılan çelik borulardan diğer bir kısmının da 1976 yılında yapılan asbestli borulardan oluşmaktaydı.

Çınarcık genelindeki su şebeke borularının değişim çalışmasını belli plan ve program çerçevesinde mahalle mahalle , sokak sokak tamamen değiştirildi. Su şebeke boruları değişimi esnasında da su depolarımızın mekanik aksanları tamamen yenilenerek aynı zamanda su depoları otomatik klorlama sistemine geçildi.

Su depolarımızın  mekanik kısımlarını oluşturan giriş - çıkış, tahliye ve terfi merkezine bağlanan ana boruların tamamı  yenilendi. Bunun yanında mahalleler ve sokak aralarında ki su şebeke hatlarını da  komple yeni borularla değiştirildi.

Su depolarındaki mekanik aksanın değişimi ile mahalle ve sokaklardaki su şebeke hatlarının yenilenme çalışmaları tamamen Çınarcık Halkının daha temiz ve sağlıklı bir suya kavuşması için yapıldı.

22.08.2016 17:59

Tüm Projeler İçin Tıklayın