ŞEHİT ÖNDER BALABAN ÇOCUK PARKI YENİLENİYOR

Çınarcık Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçe genelindeki park yapım çalışmalarına devam ediyorlar.

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer’in talimatı üzerine Taşliman Mahallesi’nde bulunan Şehit Önder Balaban Çocuk Parkı yenileniyor.

Çınarcık Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz tarafından minik dostlarımız için başlatılan çocuk parkının yenileme çalışmasında parktaki tüm oyun grupları söküldü. Ekiplerimiz tarafından yere çocuklarımızın güvenliği için kauçuk zemin döşeme çalışması yapılıyor.
Kauçuk zeminin tamamen kurumasından sonra oyun gruplarının montajına başlanacak. Yapılan çalışmaların ardından Şehit Önder Balaban Çocuk Parkı yeni ve modern görünümüne kavuşacak.

Aynı zamanda ekiplerimiz ilçemizdeki çocuk parklarında hasar görmüş oyun gruplarını da onarıyorlar.

29.08.2019 13:30