SAHİLİMİZE TEMİZLİK VE DÜZLEŞTİRME ÇALIŞMASI

Yağmur sonrası sahil bandında temizlik ve düzleştirme çalışması yapıldı.

Yağış sonrası Çınarcık Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerimiz sahil bandında düzleştirme ve temizlik çalışması yaptılar. Taşliman Mahallesi sahilinden , Karpuzdere Mahallesi sahiline kadar ekiplerimiz sahildeki yosun ve pislikleri toplayarak , sahili düzleştirme çalışmasını tamamladılar.

Kepçeler ile toplanan yosun ile pislikler, kamyon ve traktörlere  yüklenerek sahil şeridinden uzaklaştırıldı. Temizlenen sahil daha sonra kepçeler ile sahil hattının düzleştirilme çalışması yapıldı.

Belediye Başkanımız Numan Soyer’de sahil hattında yapılan çalışmaları yerinde incelerek , ekiplerden bilgiler aldı.

Çınarcık halkı çalışmaları yerinde inceleyerek çalışmalarından dolayı belediye ekiplerimize teşekkür ettiler.

15.07.2019 13:00