POYRAZ CADDESİ’NDE SU PATLAĞI ONARILDI

Harmanlar Mahallesi Poyraz Caddesi’nde meydana gelen su patlağı onarıldı.

Çınarcık Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı su arıza birimimiz; içme ve kullanma suyu isale hattında meydana gelen patlağa müdahale ederek onarımını gerçekleştirdiler.

Patlağın meydana geldiği bölgeye giderek incelemede bulunan Belediye Başkanımız Numan Soyer yaptığı açıklamada “İlçemizde meydana gelebilecek su patlaklarına anında müdahale edebilmek için ekiplerimiz gece ve gündüz vardiyalı şekilde çalışmaktadırlar. Ekiplerimiz Harmanlar Mahallesi Poyraz Caddesi Kestanelik Mevkiindeki ana şebeke su hattında oluşan patlağın onarımını gerçekleştirerek , vatandaşlarımızın mağdur olmasını önlemişlerdir.

Tüm birimlerimizle , halkımıza huzurla yaşanabilir bir kent oluşturmak ve kentte hayatı kolaylaştırmak için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

03.10.2019 19:17