PETKO ÇEŞME’DE SU HATTI ÇALIŞMASI

Çınarcık Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz Çamlık Mahallesi’nde su hattı çalışması yapıyorlar.

Belediye ekiplerimiz ilçe genelinde koronovirüs salgınına karşı dezenfekte çalışmalarının yanı sıra ilçe genelinde sorunları çözüme kavuşturmaya devam ediyor.

Belediye Başkanımız  Numan Soyer’in talimatı üzerine belediye ekiplerimiz Çamlık Mahallesi’nde bulunan ve Petko Çeşme olarak bilinen çeşmenin; yıllardır boşa akan suyunun kaptajda toplanması için bir çalışma başlattılar.

Ekipler suyun bir kaptajda toplanması ve ihtiyaç halinde kullanılması için çeşmeye su hattı döşeme çalışması yapıyorlar. Çamlık Mahallesi Petko Çeşme mevkinde yapılan çalışmayı yerinde inceleyen Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer son durum hakkında ekiplerden bilgi aldı. Yapılan çalışmaların sonucunda bu bölgede yıllarca boşa akan su sorununa kalıcı bir çözüm getirecek.

31.03.2020 17:00