PERSONELE UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE EĞİTİMİ VERİLDİ

Yalova Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından belediye çalışanlarına uyuşturucu ile mücadele eğitimi verildi.

Çınarcık Belediyesi ve Yalova İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nün ortaklaşa yürüttüğü çalışma kapsamında, ‘15. Yerel Yönetimlerin Uyuşturucu ile Mücadele Etkin Katılımın Sağlanması’ faaliyetleri çerçevesinde belediye personelimize bilgilendirme eğitimi verildi.

Yalova Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Polis Memuru Yılmaz Çetin’in yaptığı sunumda; uyuşturucu bağımlılığı ile mücadele, uyuşturucu kullanıcısı nasıl tanınır, uyuşturucu satıcısı nasıl tanınır, genel konuda nasıl destek olabiliriz? Uyuşturucu ile mücadelede etkin verim nasıl alınabilir? konularında bilgiler verildi. Soru-cevap şeklinde gerçekleştirilen eğitim, “Ya Çare Sizsiniz, Ya Çaresizsiniz” kapsamında belediye personelleri birlik olarak “Çare Biziz Çünkü Biz Narko Rehberiz” olarak uyuşturucu ile mücadelede bizde varız dediler.

18.10.2019 16:30