ÖZEL ÖĞRENCİLERE ÖZEL ETKİNLİK

Çınarcık Hanımelleri Kooperatifi, sosyal projeleri kapsamında gerçekleştirdiği etkinlikte Hüdaverdi Aydın Ortaokulu Özel Eğitim Sınıfı öğrencilerini, kooperatifin üretim tesisinde ağırladı.

Etkinliğe kooperatif üyeleri ile Belediye Başkanı Avni Kurt ve eşi Elif Kurt da katılarak özel öğrencilerimizin keyifli dakikalarına ortak oldu. Gerçekleştirilen etkinlikle kendi keklerini ve kurabiyelerini kooperatif üyeleri ve belediye başkanımız ile yapma deneyimini yaşadılar. Etkinlik sonunda yapılan kek ve kurabiyelerin tadına bakan öğrencilere Başkan Avni Kurt günün anısına çeşitli hediyeler verdi.

Etkinliğe katılan öğrenciler mutluluklarını dile getirerek, Başkan Kurt’a ve Hanımelleri Kooperatifi’ne teşekkür ettiler.

11.01.2019 16:35