ÖZ SERMAYE İLE YENİ İTFAİYE ARACI ALINDI

Çınarcık Belediyesi araç filosuna önemli bir takviye daha yaptı. Belediyenin tamamen öz sermayesiyle alınan yeni İtfaiye aracı ile araç filosu daha da güçlendi.

Çınarcık Belediyesi tamamen öz sermayesi ile Ford Cargo marka son teknolojiyle donatılmış bir itfaiye aracı alarak ; itfaiye bünyesine yeni bir araç daha dahil etti.

İlçe genelinde meydana gelebilecek yangınlarda İtfaiye Amirliği bünyesine  yeni bir itfaiye alımı yapılarak ; söndürme çalışmalarında önemli bir katkı sağlayacaktır

Ford Cargo itfaiye aracı  6 bin litre su tankı, soğuk havalarda suyun donmasını önleyen 2 bin watt 220 v termostatlı, yangın söndürme pompası ,  pompanın su işleme kapasitesi normal şartlarda 10 BAR basınçta 3 m yükseklikte dakikada  3 bin litre  aktarabilen ,  300 litre kapasiteli köpük tankı ve aparatlarına sahip itfaiye aracı ile İtfaiye Amirliğinin araç kapasitesine önemli bir katkı sağlayacak.

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, yeni aracın halka hayırlı olmasını dilerken “Kendini yenileyen ve hizmet kalitesini artıran bir belediyecilik anlayışı ile mevcut araç filomuza yenilerini eklemeye devam ediyoruz.  Tamamen öz sermayemiz ile son teknolojiyle donatılmış bir itfaiye aracı alarak ; itfaiye bünyesine yeni bir araç daha dahil ettik. Aldığımız her yeni araç, halkımıza daha iyi hizmet sunabilmek içindir. İtfaiye Amirliğimiz çatısı altında halkımıza hizmet verecek yeni aracımız hayırlı uğurlu olsun" dedi.

25.01.2018 14:39