KURBAN BAYRAMI ÖNCESİ CAMİLER TEMİZLENİYOR

Çınarcık Belediyesi olarak ilçe genelindeki camilerimize bayram temizliği çalışmamız devam ediyor.

Belediye olarak araç üstünde yerinde yıkama makinesi ile belirli periyotlarla ilçe genelindeki camilerimize  temizlik hizmeti yapıyoruz.

Kurban Bayramı’nın yaklaşması nedeniyle camilerin halıları vakumlu halı yıkama makinesi ile yerinde ve kısa sürede yıkanmaya başlandı. Merkez Cami’nde başlayan Kurban Bayramı öncesi temizlik çalışmasını Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer’de yakından takip etti.

Ekiplerimiz belli bir plan ve program çerçevesinde  Taşliman Cami, Karpuzdere Cami, Çamlık Mahallesi Hacı Gülsüm Akın Cami, Hasanbaba Cami, Güllük Cami, Kocadere Köyü Cami ve Şenköy Caminde temizleme çalışmalarını yürütecekler.

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer konu ile ilgili “Kurban Bayramı sayılı günler kala cami cemaatinin daha temiz daha nezih bir ortamda ibadetlerini yapması için ekiplerimizle camilerimizi temizliyoruz. Belirli periyotlarla ilçemizde bulunan camilerimizi temizlemeye devam edeceğiz” dedi.

08.08.2019 14:00