İSTANBUL AYVANSARAY ÜNİVERSİTESİ’NDEN BARINAĞA ZİYARET

Çınarcık Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezimizin bugün İstanbul Ayvansaray Üniversitesi’nden ziyaretçileri vardı.

İstanbul Ayvansaray Üniversitesi Çocuk Gelişimi bölümünde okuyan Sena Aynural ve arkadaşlarının sosyal sorumluluk projesi ödevleri için  Çınarcık Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezimize geldiler.

Personelimizin gözetiminde  ziyarete gelen üniversite öğrencileri , minik dostlarımızla vakit geçirdiler. Barınağımızdaki hayvanları beslediler , onlarla oyunlar oynadılar ve dolaştırdılar.  Barınağımız ve barınağımızın sakinleri hakkında bilgiler aldılar.

Veteriner Hekimimiz Nesrin Fakirullahoğlu sahiplendirme ve süreci hakkında üniversite öğrencilerine bilgiler verdi.

08.11.2019 19:00