İLÇE GENELİNDE PARKE TAŞI ÇALIŞMASI

Çınarcık Belediyesi ilçe genelinde ara sokaklara kilitli beton parke döşeme çalışmalarına başladı.

İlçe genelinde esnaf ve vatandaşların sesine kulak veren Çınarcık Belediyesi kilitli beton parke çalışmalarının startını verdi.

İlçe genelinde tüm mahalle ve ara sokaklarda toplam 43.500 m2 parke taşı çalışması ile Çınarcık daha estetik bir görünüme kavuşacak.

Yapılan çalışmayla mahalle ve sokak aralarının daha estetik bir görünüme kavuşacağını belirten Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt kilitli beton parke döşemelerinin ilçenin birçok mahalle ve sokağında devam edeceğini ifade etti.

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt “ Vatandaşlarımızın seçimden sonra bizlere ilettikleri sorunları bir bir yerine getirmeye devam ediyoruz. Bizler de bizlere iletilen sorunları en kısa sürede çözüme kavuşturmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Her şey daha güzel ve modern bir Çınarcık için" dedi.

25.04.2017 11:42

Tüm Projeler İçin Tıklayın