İLÇE GENELİNDE COVİD-19 DENETİMLERİ DEVAM EDİYOR

“Koronavirüs (Covid19) Denetimleri” ilçe genelinde devam ediyor.

İçişleri Bakanlığı'nın 81 il valiliklerine gönderdiği “Koronavirüs (Covid19) Denetimleri” başlıklı genelgesi kapsamında ilçe genelinde denetim yapıldı.

Bu kapsamda Çınarcık’ta yapılan denetimlere Çınarcık Kaymakamı Soner Kırlı, Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, Çınarcık İlçe Emniyet Müdürlüğü, Çınarcık İlçe Jandarma Komutanlığı, Çınarcık İlçe Sağlık Müdürlüğü , Çınarcık Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı ve  zabıta ekiplerimiz katıldı.

İlçe genelindeki Perşembe günü halk pazarında ve yolcu minibüsleri denetleyen Kaymakam Kırlı ve Başkanımız Soyer, sokaklarda maske, mesafe ile hijyen kontrolleri gerçekleştirdiler.

Belediye Başkanımız Numan Soyer, ''Bütün vatandaşlarımızdan maske takmalarını, sosyal mesafelerine ve hijyen kurallarına dikkat etmelerinin, kendi sevdikleri için, çevresindeki insanlar için ve toplumun geneli için önemli olduğunu ifade etmek istiyorum. Bu süreçte kurallara uyan esnafımıza ve hemşerilerimize teşekkür ediyorum." dedi.

10.09.2020 17:00