HAYVANSEVERLERLE BİRLİKTE SOKAK HAYVANLARINI BESLEDİK

Çınarcık Belediyesi olarak koronovirüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında çalışmalarımızı yürütürken; sokak hayvanlarımızı da unutmuyoruz.

Valilik tarafından yayınlanan hayvanları besleme grubundaki hayvanseverlerle birlikte  ; Veterinerlik Hizmetleri birimi ekiplerimiz besleme noktalarında sokak hayvanlarını beslediler.  Besleme esnasında Çınarcık Belediyesi Veteriner Hekimimiz Nesrin Fakirullahoğlu tarafından tedaviye ihtiyaç duyan köpek ve kedilerin tedavi ile bakımları da yapıldı.

Çınarcık Belediyesi koronovirüse karşı vatandaşlarına gösterdiği özeni sokaklardaki can dostlarına da göstermeye devam ediyor. Vatandaşların evlerinden kaldıkları süre boyunca  sokak hayvanlarının beslenmesini ekiplerimiz periyodik olarak ilçe genelinde sürdürüyorlar.

15.05.2020 13:14