HACI BEKTAŞ-I VELİ ANADOLU KÜLTÜR VAKFI’NDAN BAŞKAN SOYER’E ZİYARET

Hacı Bektaş-ı Veli Anadolu Kültür Vakfı, Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer’i ziyaret etti.

Belediye Başkanımız Numan Soyer, Hacı Bektaş-ı Veli Anadolu Kültür Vakfı Yalova Şube Başkanı  Fikret Demir, Hacı Bektaş-ı Veli Anadolu Kültür Vakfı Şube Başkanı  Ali Musa Doğan’ı makamında ağırladı. Ziyarette Belediye Başkan Yardımcımız Murat Savaş ve Belediye Meclis Üyemiz Gürsoy Aşıkoğlu hazır bulundular.

Ziyaret sırasında Fikret Demir vakıf hakkında Başkanımız Numan Soyer’e bilgiler aktardı ve Çınarcık ile vakıf hakkında uzunca bir süre sohbet ettiler.

Belediye Başkanımız Numan Soyer, Hacı Bektaş-ı Veli Anadolu Kültür Vakfı Yalova Şubesi Başkanı Fikret Demir ve Çınarcık Şube Başkanı Ali Musa Doğan’a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

11.09.2020 14:00