GELECEĞİN YILDIZI DOĞUKAN BAĞDAT’TAN ZİYARET

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, futbolda gelecek vaat eden Doğukan Bağdat’ı makamında ağırladı.

Boluspor alt yapısında oynayan 14 yaşındaki Doğukan Bağdat, belediye personelimiz Hakan Bağdat ile Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer’i ziyaret etti.

25 ilde yaklaşık 1 ay süren çalışmanın ardından futbolda Türkiye’nin yeni umutları sıralamasında ilk onda yer alan Doğukan Bağdat önümüzdeki yıllarda futbolda geleceğin yıldızları arasına girdi.

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, “Boluspor alt yapısında oynayan 14 yaşındaki Çınarcıklı Doğukan kardeşim yeteneği ve çalışkanlığı ile futbolda geleceğin yıldızları arasına girmeyi başardı. Mütevazi , çalışkan ve güzel ahlaklı Doğukan’a spor ve eğitim hayatlarında başarılar dilerim” dedi.

05.06.2020 19:00