FESTİVALİN İKİNCİ GÜNÜ DURMAK YOK

15. Altın Çınar Festivali’nin ikinci gününde Halk Oyunları , Türk Sanat Müziği ve Çınarcık Halk Eğitim Merkezi sergileriyle devam etti.

Festivalin ikinci gününde Çınarcık Kaymakamı Soner Kırlı, Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer , Çınarcık İlçe Milli Eğitim Müdürü  Kemal Karadağ ve Çınarcık Halk Eğitim Müdürü Murat Ünlü ; Cumhuriyet Meydanı’nda kurulan stantlardaki Halk Eğitim Merkezi sergisinin açılışını gerçekleştirdiler.

Çınarcık Kaymakamı Soner Kırlı , Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer , Çınarcık İlçe Milli Eğitim Müdürü  Kemal Karadağ , Çınarcık Halk Eğitim Müdürü Murat Ünlü ve vatandaşlar Halk Eğitim Merkezi sergisini gezerek ürünler hakkında bilgiler alarak alışveriş yaptılar.

Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer ve Çınarcık Halk Eğitim Müdürü Murat Ünlü günün anlam ve önemini belirten konuşmalarını yaptılar .

Cumhuriyet Meydanı’na gelen vatandaşlar Keman Öğretmeni Bircan Aşıkoğlu’nun solo keman dinletisini , Gitar Öğretmeni Süleyman Eker ve öğrencilerinin gitar resitalini dinlediler. Mustafa Canan Taş ve öğrencilerinin karate gösterilerinin ardından , Bağlama Öğretmeni Ercan Güneş ve öğrencilerinin bağlamalarından çıkan nağmelerle türküleri dile getirdiler.

Gitar Öğretmeni Arda Nihat Yıldırmış ve öğrencilerinin konserinin ardından , Çınarcık Halk Eğitim Merkezi Halk Dansları Topluluğu’nun Adım Adım Anadolu gösterisi geldi. Gecenin sonunda Sanat Müziği Öğretmeni Faruk Ömer Öskan ve öğrencilerinin konseri vatandaşlar tarafından büyük beğeni topladı.

15. Altın Çınar Festivali’nin ikinci gününün sonunda Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

15.06.2019 03:56