EVLİLİK ÖNCESİ EĞİTİM SEMİNERİ VERİLDİ

“Evlilik Öncesi Eğitim Programı” Çınarcık Belediyesi Meclis Salonu’nda yapıldı.

Çınarcık Belediye Başkanlığı ile Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanlığı Yalova İl Müdürlüğü arasında imzalanan protokol ile hayata geçirilen ve çiftlere evliliğe sağlıklı bir başlangıç yapma fırsatı sunmak amacıyla geliştirilen Evlilik Öncesi Eğitim Programı çerçevesinde seminer düzenlendi.

Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanlığı Yalova Şube Müdürü Yunus Özdaş, Yalova İl Müftü Yardımcısı Ayşe Betül Balıkçı ve Eğitici Sosyal Hizmet Uzmanı Selva Şengül tarafından verilen “Evlilik Öncesi Eğitim” semineri 18 Temmuz 2018 tarihinde Çınarcık Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşti.

Düzenlenen seminerde aile içi ilişkilerin sağlıklı devamı yönünde yapılabileceklere yönelik bilgilendirmeler yapılarak; iletişim süreci ve problem çözme becerileri hakkında farkındalık sağlanması konularında paylaşımda bulunuldu.

Seminere katılamayan vatandaşlarımız için 31 Ekim 2018 Çarşamba Günü saat 14.00’da Çınarcık Belediyesi Meclis Salonu’nda bir seminer daha gerçekleştirilecektir.

18.07.2018 14:00