EĞİTİM-BİR-SEN’DEN BAŞKAN SOYER’E ZİYARET

Memur-Sen Konfederasyonu Eğitim-Bir-Sen Yalova Yönetimi, Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer’i ziyaret ettiler.

Belediye Başkanımız Numan Soyer, Memur-Sen Konfederasyonu Eğitim-Bir-Sen Yalova Şube Başkanı Ahmet Kotçioğlu’nu, Eğitim-Bir-Sen Yalova Şube Başkan Yardımcısı Abdulrahman Arpa’yı, Eğitim-Bir-Sen Yalova Şube Başkan Yardımcısı Feyyaz Yurday’ı ve  Eğitim-Bir-Sen Çınarcık Şube Başkan  Osman Özkan’ı makamında ağırladı.

Ziyarette Eğitim-Bir-Sen Yalova Şube Başkanı Ahmet Kotçioğlu sendikal faaliyetleri hakkında Belediye Başkanı Numan Soyer’e bilgiler verdi. Çınarcık ve eğitim hakkında uzunca bir süre sohbet ettiler.

Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, Eğitim-Bir-Sen Yalova Şube Başkanı Ahmet Kotçioğlu ve yönetimine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

15.09.2020 15:15