DAHA TEMİZ BİR ÇEVRE İÇİN ÖĞRENCİLERE ‘SIFIR ATIK’ EĞİTİMİ

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer daha yaşanabilir Çınarcık için temizlik çalışmalarını titizlikle sürdüren Çınarcık Belediyesi “ Sıfır Atık Projesi ” kapsamında Çınarcık ilçesi genelinde ki okullarda gerekli eğitimleri vermeye devam ediyoruz.

Çınarcık Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne Bağlı ekipleri tarafından verilen eğitimlerde, öğrencilerde çevre bilincinin oluşması, israfın önlenerek kaynakların daha verimli kullanılabilmesi için geri dönüşümün önemi, çöp olarak bilinen atıkların geri dönüşüm sayesinde tekrar kullanılabilir hale getirildiği, bu sayede ülke ekonomisine katkıda bulunulduğu ve atıkların nasıl toplanması gerektiği tek tek anlatılıyor.

Çınarcık Belediye Başkanımızın Numan Soyer “Atalarımızın da dediği gibi Herkes kendi evini temiz tutarsa bir köy temiz olur, bir köy temiz olursa bir il temiz olur, bir il temiz olursa bir memleket temiz olur” dedi.

11.10.2019 16:41