ÇÖP KONTEYNIRLARI DEZENFEKTE EDİLİYOR

Konteynır yıkama aracı ile ilçe genelindeki konteynırlar ekiplerimiz tarafından temizlenip , dezenfekte ediliyor.

İlçe genelinde evsel atıkların toplanmasında kullanılan çöp konteynerleri, Çınarcık Belediyesi’nce gece gündüz demeden ilaçlı suyla yıkanıp, dezenfekte ediliyor.

Çınarcık Belediyesi; vatandaşların sağlıklı bir ortamda yaşamlarını sürdürmeleri amacıyla yürüttüğü temizlik faaliyetleri kapsamında çöp konteynırları yıkama ve dezenfekte çalışmaları devam ediyor.

SON TEKNOLOJİ KULLANILIYOR

Çınarcık Belediyesi tarafından hizmete sunulan çöp konteyneri yıkama ve dezenfekte aracı;

Çöp konteynerini içerisine alarak yıkama ve dezenfekte işlemini gerçekleştirirken, pis suyu da kendi içerisinde barındırarak dışarıya vermiyor. Bu sayede cadde ve sokaklardaki çöp konteynerleri en son teknoloji kullanılarak dezenfekte ediliyor.

Çınarcık’ta bulunan tüm çöp konteynerlerinin temizlenmesi için başlatılan çalışma, belli plan ve program çerçevesinde ilçe genelinde devam edecektir.

02.10.2019 12:04