ÇINARCIK’TA FUTBOL, BU OKULDA ÖĞRENİLİR

Çınarcık Belediyespor Futbol Yaz Okulu çalışmalarına devam ediyor.

Ailelerin ve futbol sevdalısı miniklerin yoğun ilgi gösterdiği Futbol Yaz Okulunda 2005 – 2013  yılları arasında doğan çocuklar eğitim görüyorlar. Yaklaşık 70 öğrenci haftanın üç günü 18.30-20.30 saatleri arasında antrenman yapan çocuklar, yaz tatilini spor yaparak geçirmenin keyfini çıkarıyorlar.

Antrenmanlarda 6-14 yaş arası miniklerin performansları göz kamaştırıyor. Futbol Yaz Okulunun amacı, özgüveni olan, mutlu, seven, heyecanlı, duygularını kontrol edebilen, kendisi ve çevresiyle barışık, dostluk ve barışı önde tutan kişiliği ve sporcu ahlakı ile topluma örnek olacak psikolojisi güçlü oyuncular yetiştirmektir. Grup ile yaşamayı, dayanışmayı fikir ve çözümler üretme, iş bölümünde yardımlaşma duygularını geliştirerek sosyal olmalarını sağlamaktır. Altıncı yaştan başlayan, çocuklarımızın bedensel, zihinsel, psikolojik, sosyal yönde eğitimler yaparak Çınarcık Belediyespor Kulübü’ne ve toplumumuza faydalı gençler yetiştirmektir.

Çınarcık Belediyespor da görevli Ahmet Margi, Fatih Örs, Ünsal Coşgun ve Ufuk Günay tarafından verilen eğitimlerde miniklerimiz geleceğe hazırlanıyorlar.

01.08.2019 14:24

2061 Defa Görüntülendi