ÇINARCIK’TA 19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ KUTLANDI

Çınarcık`ta 19 Eylül Gaziler Günü kutlamaları Cumhuriyet Meydanı’nda saat 11.00’da başladı.

Törene Çınarcık Kaymakamımız Soner Kırlı, Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, Çınarcık İlçe Emniyet Müdürü Eyyüp Mol, Çınarcık İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Koçak, Ak Parti Çınarcık İlçe Başkanı Hüseyin Günay, CHP Çınarcık İlçe Başkanı Ali Zara, MHP Çınarcık İlçe Başkanı Gökmen Bayraktar, belediye meclis üyeleri , mülki idare amirleri , sivil toplum kuruluşları, askeri erkân , gaziler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Çınarcık Kaymakamımız Soner Kırlı, Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer tarafından Atatürk Anıtı’na çelenklerin sunulmasının ardından, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

Jandarma Astsubay Çavuş Adnan Menderes Kültür tarafından  günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından tören son buldu.

19.09.2020 14:56