ÇINARCIK’A YAKIŞAN 23 NİSAN ŞENLİĞİ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde “14. Uluslararası 23 Nisan Çocuk Halk Oyunları Şenliği” Cumhuriyet Meydanı'nda yapılan gala programı ile son buldu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Çınarcık Belediyesi ve Turizm Derneği'nin katkılarıyla düzenlenen “14. Uluslararası 23 Nisan Çocuk Halk Oyunları Şenliği”nin Cumhuriyet Meydanı'nda yapılan gala programı saat 19.00'da başladı.

Programın açılış konuşmalarını Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer ve Turizm Derneği Başkanı Naci Soyer yaptı.

Çınarcık’ta misafir ettiğimiz Azerbaycan,  Bulgaristan, Makedonya, Romanya ve Sırbistan ekipleri ile Yalova Yusuf Ziya İlkokulu ve Yalova Bahçelievler İlkokulu öğrencilerinin sergilediği yöresel oyunlar Çınarcık halkı tarafından büyük coşkuyla izlendi. Havai fişek gösterileriyle program sona erdi.

23.04.2019 22:00