ÇINARCIK VE TEŞVİKİYE ŞÖHRETLER MAÇINDA EBEDİ DOSTLUK KAZANDI

Çınarcık ve Teşvikiye şöhretler takımlarının arasındaki dostluk maçında kazanan ebedi dostluk oldu.

Bugünkü adı ile Yalova Süper Amatör Liginde top koşturmuş Çınarcık ve Teşvikiye’nin efsane futbolcuları 18 Ağustos Pazar günü Çınarcık Belediyespor Stadı’nda dostluk maçı yaptılar.

Çınarcık ve Teşvikiye şöhretler takımlarının arasındaki dostluk maçında Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, Teşvikiye Belediye Başkanı Mustafa Nurten ve meclis üyeleri futbol severlerle birlikte dostluk maçını izlediler. Teşvikiye Belediye Başkanı Mustafa Nurten’de Teşvikiye şöhretler takımı formasıyla sahada yer aldı.

Yeniden yeşil sahalara dönen futbolun efsaneleri futbol severlere seyir keyfi güzel bir futbol izlettiler. Dostluk maçı renkli görüntülere sahne oldu. Tribünleri dolduran futbol severler güzel bir  bir müsabaka seyrettiler. Çınarcık ve Teşvikiye'li şöhretler takımlarının arasındaki dostluk müsabakasında ebedi dostluk kazandı.

20.08.2019 12:00