ÇINARCIK BELEDİYESPOR YARARINA DAYANIŞMA GECESİ DÜZENLENDİ

Çınarcık Belediyespor Kulüp yönetimi tarafından düzenlenen geceye protokol, esnaf ve spor camiasından yoğun bir katılım vardı

Çınarcık Camlık Beach'de düzenlenen Çınarcık Belediyespor "Dayanışma Gecesi"nde sevilen sanatçı Gürbüz sahne aldı.

Çınarcık Belediyespor Kulübü yararına gerçekleştirilen organizede Çınarcık Kaymakamımız Soner Kırlı, Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, Başkan Yardımcımız Murat Savaş, Çınarcık İlçe Emniyet Müdürü Murat Sayıoğlu, Çınarcık Belediyespor Kulüp Başkanı Osman Sağıroğlu, ve yönetimi, mülki idare amirleri, mahalle muhtarları, spor severler, esnaf ve futbolcular katıldı.

Gece boyunca Gürbüz'ün söylediği birbirinden güzel şarkılarla eğlenen misafirler, daha sonra kulüp yararına yapılan çekilişe ve bağışa katıldılar.

Çınarcık Belediyespor Kulüp Başkanı Osman Sağıroğlu yaptığı konuşmada "Kısa zaman içinde takımı toparlayıp hazır hale getirdiklerini, tesislerimiz ve sahamızı yediden elden geçirdiklerini söyledi. Takımımız inşallah daha da iyi olacak yeterki bizden desteğinizi esirgemeyin.Taraftarımıza desteklerinden dolayı şahsım ve yönetim adına gönülden teşekkür ediyor, gecemize katılan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, "Bu anlamlı gecede bir aradan olmaktan dolayı ve katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Takımımızı bu kısa zamanda bu seviyeye getirmelerinden dolayı, kulüp başkanımız ve yönetimine, hocalarımız Kazım Sakallıoğlu ve Mustafa Tosun'a, kaptanımız Emirhan Dalı gönülden tebrik ediyorum. Bugün çok güzel ve önemli galibiyet alarak namağlup liderliğimize devam ediyoruz. Altyapıya çok önem veriyoruz diğer branşlarda çalışmalarımız var bu sene ulusal yüzme yarışması yapmak için bir projemiz var" dedi.

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer ve Çınarcık Belediyespor Kulüp Başkanı Osman Sağıroğlu geceye katılan herkese teşekkürlerini iletti.

16.11.2019 23:30